BMS Towing BV (nl)

Post adres: P.O. Box 55, 4300 AB, Zierikzee, the Netherlands

KvK number: 22046882      BTW number: NL 809423200B01

©Copyright BMS Towing BV


BMS Towing BV (nl) BMS Towing BV (uk) Internationale Verhuur van Zeegaande Multi Functionele Sleep- Duw- en Werkboten W. Bouwman Marine Service BV
BMS Towing BV Over Ons Vloot Multi Media Werkzaamheden Contact

Over ons:


W. Bouwman Marine Service BV en BMS Towing BV zijn in januari 1996 opgericht na de opsplitsing van het familie bedrijf Fa. W. Bouwman & Zonen. Het voormalige familie bedrijf werd in 4 nieuwe bedrijven opgesplitst.

BMS Towing BV startte met de sleepboot Willem-B sr, welke uit de voormalige firma was overgenomen.


In Maart 1996 werd er een tweede sleepboot aan de vloot toegevoegd. De sleepboot Indus was een zwaar gebouwde sleepboot, welke na diverse modificaties bekend werd als een sterke en goed manoevreerbare multi functionele sleepboot. De Indus heeft tot ze verkocht werd in november 2008 vele werkzaamheden en sleepreizen verricht.


In de eerste maanden van 1998 werden de 2 onderlossers Jeske-B en Silke-B aan de vloot toegevoegd. En in de zomer van 2000 werd de backhoe dredger André-B daar aan toegevoegd en zo ontstond het zusterbedrijf BMS Dredging BV.

De André-B, Jeske-B en Silke-B werden in het voorjaar van 2006 verkocht naar Griekenland en zijn sindsdien aan het baggeren in Dakar.


In de zomer van 2006 werden de sleepboten Sil-Jeske-B (ex Arie) en Wilco-B (ex Scheldepoort 1/ Hendrik 5) aangekocht om de vloot te versterken.

In april 2007 werd het contract getekend voor de nieuw te bouwen multi functionele sleep- duwboot André-B, welke in april 2008 opgeleverd en gedoopt werd in de haven van Zierikzee.

In juni 2008 werd de sleepboot Sil-Jeske-B verkocht en in november 2008 werd de Indus verkocht.


In augustus 2011 werd de Jannie-B aan de vloot van BMS Towing BV toegevoegd. In september 2015 werd de nieuwe Sil-Jeske-B opgeleverd en aan de vloot van BMS Towing BV toegevoegd.


In de zomer van 2018 werd de Andre-B verkocht aan Noorwegen.


W. Bouwman Marine Service BV en BMS Towing BV

staan nu voor u klaar voor al uw water gerelateerde werkzaamheden

met 3 “state of the art”

Multi Functionele- Duw- Sleep- en Ijsbrekende Werkboten.


Terug